Pergatitja:
Punojme gjalpin me te verdhat e vezeve dhe sheqerin, derisa te krijohet nje krem i fryre. Nderkohe, punojme te bardhat e vezeve, duke i bere si bore. Mbi te verdhat me sheqer e gjalpe, shtojme pak nga pak kakaon dhe krijome nje krem te njetratshem. Shtojme te bardhat dhe i perziejme me kujdes. Ne kete mase, shtojme biskotat e thermuara ne menyre trashanike, pijen ose esencen dhe grimcat e bajameve, arrave ose lajthive, (nese i kemi). I perziejme me delikatese dhe e shtrojme kete brum ne nje leter furre ose alumini dhe me ndihmen e tyre, i japim formen e sallamit.
I fusim ne frigorifer per rreth 2 ore, sa te ngurtesohet e me pas e presim ne feta.
I fusim ne frigorifer per rreth 2 ore, sa te ngurtesohet e me pas e presim ne feta.
Ju befte mire!
No comments:
Post a Comment